HONDA CMX500 Rebel

Vérbeli custom

A2-es jogosítvánnyal is vezethető

Görgetés

Egyszerű és nyers

A széles gumi, az alacsony, elnyújtott, bobberes sziluett, a jókora kormány és a 11 literes „mogyorótank” nemcsak stílusossá, hanem kényelmessé is teszi a modellt, a vezető szinte „benne ülhet” a motorban. Bárhonnan is nézzük, egyedinek és szépnek hat. Egyszerűen ellenállhatatlan...

Minimalista stílus

Ahol minden részlet számít.

A 471 köbcentis, soros, kéthengeres erőforrás rendkívül nyomatékos az alsó fordulatszám-tartományban, nem mellesleg kifinomult, egyenletes teljesítményleadással segíti pilótáját a forgalomban. A karcsú, alacsonyra helyezett ülés szintén megkönnyíti a - kis tempójú - manőverezést, és nem elhanyagolható a középre helyezett lábtartónak, valamint a széles kormánynak köszönhető, felegyenesedett, kényelmes üléspozíció jótékony hatása sem.

Feketébe öltözött

A Rebel acélcsőből készülő vázának friss, trendi vonalvezetése tökéletesen passzol a bobberek levetkőztetett, nagygumis stílusához.  A feketébe öltöztetett, csak néhol festett részegységek még vonzóbbá varázsolják a modellt, csak úgy, mint a - két csavar kiszedésével - kétszemélyesből szólóvá alakítható ülés.

Honda CMX500 Rebel és pilótája elölről.
A Honda CMX500 Rebel és pilótája oldalról.
Háromnegyedes felvétel két Honda CMX500 Rebels hátuljáról.
Honda CMX500 hátulról.