Honda CBR650F - 2017

Érezze a pörgést!

HAMISÍTATLAN CBR

Görgetés

Minden téren emeli a tétet

Plusz négy lóerő, hátborzongatóan ordító kipufogórendszer, Showa Dual Bending Valve teleszkópok és átdolgozott Nissin nyergek - a CBR650F még vagányabb lett. Az átrajzolt idomzat kiemeli az erőforrást és még agresszívebbé, illetve sportosabbá teszi az összhatást.

  • hírlevél feliratkozás

Még élesebb, még őszintébb

A kimagasló, egyúttal biztonságosan kiaknázható motorerőhöz alacsony tömeg társul.

Háromnegyedes stúdiófelvétel a 2017-es Honda CBR650F elejéről.

A 2017-es Honda CBR650F

A módosított szívócsatornáknak és az új, „szabadon lélegző” kipufogórendszernek köszönhetően a CBR650F még erősebb lett, a fordulatszámmérő piros tartománya pedig 11 ezernél kezdődik. Emellett rövidebbek lettek a váltófokozatok áttételei, így a középtartományban dinamikusabb a gyorsulás. A változtatások a motor hangjára is nagy hatással voltak - alacsony fordulaton mélyen gurgulázik, majd a fordulatszám növekedésével egyre élesebben üvölt.

Mindemellett új Showa Dual Bending Valve teleszkópokat és átdolgozott Nissin első féknyergeket kapott a modell. Az új, éles vonalak meghatározta idomzat még többet enged látni a CBR650F blokkjából, egyszersmind kihangsúlyozza agresszív, akcióra kész jellemét. Összességében a 2017-es CBR1000RR Fireblade-re hasonlít, s bizony igen jól áll neki... A fényszóróban és a hátsó lámpában egyaránt LED-ek világítanak.

Stúdiófelvétel a 2017-es Honda CBR650F oldaláról.

A 2017-es Honda CBR650F