Honda CB650F - 2017

Masszív szépség

KÖZVETLEN SZEMÉLYISÉG

Görgetés

Az utcai harcosok stílusában.

Oldalra húzott leömlőivel és naked, streetfighteres stílusával a 2017-es CB650F afféle tisztelgés a hetvenes évek sztárja, a CB400 előtt.

kevesebb stíluselem, nagyobb teljesítmény

Lengébb idomzat, precízebb irányíthatóság

Háromnegyedes stúdiófelvétel a 2017-es Honda CB650F elejéről.

A 2017-es Honda CB650F

A módosított szívócsatornáknak és az új, „szabadon lélegző” kipufogórendszernek köszönhetően a CB650F még erősebb lett, a fordulatszámmérő piros tartománya pedig 11 ezernél kezdődik. Emellett rövidebbek lettek a váltófokozatok áttételei is, így a középtartományban dinamikusabb a gyorsulás. A változtatások a motor hangjára is nagy hatással voltak - alacsony fordulaton mélyen gurgulázik, majd a fordulatszám növekedésével egyre élesebben üvölt.

Az új Showa Dual Bending Valve első teleszkópok és az átdolgozott Nissin első féknyergek még kezesebbé tették a modellt. A CB650F méltóságteljes megjelenése egyértelmű utalás a nagy teljesítményű motorra és a fejlett műszakiságra. Ezt a célt szolgálja az „előre súlyozott” formai arány is - a CB650F-et szétveti az erő! Az első és hátsó lámpatestekben ezentúl fénydiódák teljesítenek szolgálatot, a kormánykiflik pedig gumiágyazást kaptak, így tovább javult a hosszú távú menetkomfort.

Stúdiófelvétel a 2017-es Honda CB650F oldaláról.

A 2017-es Honda CB650F