Bezárás
Egy piros Honda CRF250L jobb oldala.

CRF250L

Jusson el bárhová

Minden terepet meghódít.

A legendás CRF-R és CRF-X sokévnyi versenytapasztalatot hozott a Honda számára, ezeket kamatoztattuk a CRF250L fejlesztésekor. Ez egy teljes értékű terepmotor, amivel közúton is nyugodtan kalandozhat.

Vegyen lendületes rajtot

Ideje komolyabb motoros kalandokba vágni!

Amitől a CRF250L olyan jó a terepen – hosszú rugóutak, kis súly, keskeny felépítés, gyorsaság, kiváló kormányzás, fürge és rugalmas motor – az a város rossz útjain, illetve a sűrű forgalomban is aranyat ér. Ha mindehhez hozzáadjuk a Hondákra jellemző minőséget, a szuper ergonómiát, a remekbe szabott digitális műszeregységet és a 7,7 literes üzemanyagtankot, a CRF250L a dual-sport kategórián túllépve, igazi mindenessé avanzsál.

Honda CRF250L vezetővel, háromnegyedes nézetben. (Helyszín).

Sokoldalú útitárs

Egy motorkerékpár, számtalan lehetőség.

A könnyű alumíniumfelnik csökkentik a rugózatlan tömeget, így a motor könnyebben fordul. A CRF250R-CRF450R modellektől átvett küllőelrendezés előnye az extrém merevség. Az enduró gumiabroncsok minden helyzetben kiválóan teljesítenek, a felniméret pedig lehetővé teszi a legkeményebb terepre szánt abroncsok felszerelését is, így varázsolva még ütőképesebb gépezetté a CRF250L-t .

Közeli felvétel az abroncsmintázatról.
Közelkép a motor hátuljáról, motorossal (zárt pályán).
Közelkép az első villáról.
 Háromnegyedes felvétel a motorosról, amint egy dombról ereszkedik a CRF250L nyergében.

Céltudatos vonalvezetés

Az éles vonalvezetést a legendás CRF versenymodellek ihlették.

Az agresszív grafikák pedig a minimalista MX stílussal keltenek feltűnést. Keskeny, 7,7 literes tankja és kényelmes, lapos ülése maximális irányíthatóságot, valamint számos üléspozíciót kínál. A digitális műszeregység üzemanyagszint-mérőt, órát és kettős kilométer-számlálót is magában foglal. Mindez - a Hondától elvárt kiváló összeszerelési minőséggel és tervezési színvonallal kiegészítve - bármilyen terep legyőzésére képessé teszi a CRF250L-t.

Honda CRF250L vezetővel, háromnegyedes nézetben. (Helyszín).