Bezárás

CB500X

Engedd el magad!

Könnyű kezelhetőségével és pihentető, felegyenesedett üléspozíciójával a CB500X minden terepen gondtalanul vezethető. Mindegy tehát, hogy a városi dzsungelben vagy valahol a világ végén kell segítenie gazdáját, mindig készen áll a feladatra. Ráadásul mindehhez elég egy A2-es jogosítvány...

Görgetés

Menjen messzebbre!

CB500X

Vágjon át a városon, gyűrje le az autópályát, majd ismerje meg az ismeretlent!

CB500X áll fehér háttér előtt

Vezetői engedély

A2

Ez mit jelent?

Különféle színekben

5

rendelhető.

Nézze meg mindet!

Új távlatok

Új helyek és új helyzetek mindig lesznek - vegye hát fel sisakját, és ismerkedjen meg velük!

A CB500X folyadékhűtésű, 471 köbcentis, soros, kéthengeres motorja mindennapos ingázásra és hétvégi csavargása egyaránt tökéletes. Terepes megjelenésével, rendkívül alacsony üzemanyag-fogyasztásával és könnyű kezelhetőségével a városi szakaszokat éppúgy teljesen gondtalanná teszi, mint a nagyobb, hosszabb túrákat.

CB500X halad át egy alagúton

Közúton és terepen egyaránt elboldogul

CB500X - mindig, mindenhová vidd magaddal!

CB500X kanyarodik egy hegyi úton

Figyelembe véve a hosszú távú és hétvégi túrák igényeit, a CB500X futóművét a korábbinál hosszabb rugóutakkal vérteztük fel. Ez a módosítás könnyebbé tette a földutas, illetve kátyús szakaszok leküzdését, tehát még kényelmesebbé vált a modell. Emellett 100 milliméterrel megmagasítottuk a szélvédőt is, tovább fokozva a túraalkalmasságát.

Semmi nem tarthatja vissza

A megnövelt befogadóképességű üzemanyagtartály és az alacsonyabb fogyasztás főként akkor jön jól, ha oly' messzire indul, hogy azt sem tudja, hol ér majd véget az út. A CB500X hatékonysága a gondtalan utazások záloga.

CB500X oldalról
CB500X elölről
poros hegyoldal

Enduro motorkerékpárjaink nem kevesebbel, mint a végtelen szabadsággal ajándékozzák meg gazdáikat. Csak némi bátorság kell, hogy nyeregbe pattanjon az ember...

Kalandmotorjainkat a Dakar-Paris Rally győztes mérnökei tervezik, méghozzá arra törekedve, hogy Ön minél gyorsabban és minél messzebbre motorozhasson. Mindegy tehát, hogy kezdőként vagy profiként keres motorkerékpárt, egy Honda kalandmotor biztosan Önnek készült.

CB500X kanyarodik közúton