Bezárás

Adventure ruházat a Hondától az igazi kalandokhoz

Ismerje meg legújabb Adventure ruházatunkat!

Adventure ruházat - öltse magára a kalandot!

Görgetés

Bukósisakok

A kiváló minőségű és sokoldalú Honda Arai Tour-X4 tökéletesen körülöleli a fejet, ugyanakkor teljes biztonságot nyújt a legmerészebb kalandok közepette is.

Mindegy, hogy hosszú távú túrázásról, terepezésről vagy egyszerű ingázásról van szó, ez a sisak kiemelkedő kényelmet és védelmet garantál.

Ráadásként felteheti vagy leveheti a napellenzőt, attól függően, hogy igényt tart-e rá.

Közelkép az Adventure sisakról

Honda Spidi Mesh kabát

Könnyed dzsekik derűs időre

Az igazán meleg napokon is kompromisszumok nélkül viselhető, mindössze 1,7 kg súlyú Honda Spidi Mesh kabát strapabíró, légáteresztő anyagból készül, ami megvéd a terepezések során, mindazonáltal könnyed és kényelmes.

Továbbá úgy engedi át a menetszelet a fix bélésen, hogy a legnagyobb hőségben is hatékonyan hűtse a felsőtestet

A prémium minőségű, kivehető protektorok megóvnak az esések során, a zsebekben pedig telefon vagy napszemüveg is tárolható.

Közelkép egy fehér Honda Spidi Mesh dzsekit viselő férfiről
Közelkép egy fekete Honda Spidi Mesh dzsekit viselő férfiről

Honda Spidi Adventure kabátok

Vastagabb kabátok hideg időre

Kiváló minőségű, teljesen víz- és szélálló, mindazonáltal lélegző dzsekijeink a hűvösebb kalandokhoz készülnek, méghozzá három - prémium alapanyagól készülő - réteggel.

Tapasztalja meg a tökéletes kényelmet és védelmet, amelyhez hatékony szellőzés, valamint menetbiztonság társul! Tervezőink nem feledkeztek meg az apró holmikról sem - telefonját vagy szemüvegét vízhatlan zsebben helyezheti el.

Alig 2,3 kilós súlyukkal az - 1,0/1,2 mm vastag szarvasmarhabőrrel bevont - Adventure kabátok téli időben is melegen tartják az embert. A személyre szabható kialakításnak, valamint a csuklónál és a bélés aljánál alkalmazott vízlepergető anyagnak köszönhetően csapadékos időben is szárazon érheti el úti célját. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy semmi nem vonja majd el figyelmét a motorozásról és a tájról, a kényelem és a biztonság mindig adott.

Közelkép egy fekete Honda Spidi Adventure dzsekit viselő férfiról
Közelkép egy fehér Honda Spidi Adventure kabátot viselő férfiről

Nadrágok

A Honda kalandnadrágjai menetbiztonság, időjárás-védelem és szellőzés terén egyaránt a legmagasabb színvonalat képviselik.

Mindez többek között a szabályozott levegőáramlásnak, az állítható térdvédőknek, no meg az elsőrangú kivitelezési és anyagminőségnek köszönhető.

Az 1,47 kilós tömeg csak egy a kiváló tulajdonságok közül, legalább ennyire fontos, hogy az alapanyagok rugalmasak, tartósak és az eséseket is bírják. Az Adventure nadrágok természetesen állíthatók, így minden csizmához passzolnak és soha nem zavarnak motorozás közben.

Közelkép a kalandnadrágról

Kesztyűk

Honda Spidi Hard és Air kesztyűk

A Honda Spidi Hard kesztyűk intelligens, rugalmas és vízhatlan, szintetikus szarvasbőrből készülnek, így viseletük - a kéz méretétől és alakjától függetlenül - mindig kényelmes. Gondosan tervezett Hard kesztyűinket neoprén betétek, levegőzőnyílások és ütésálló, szénszálas védőelemek teszik még jobbá. Utóbbiak a tenyéren, a kézfejen és a bütyköknél is megtalálhatók. Hála a prémium minőségű, könnyű alapanyagoknak, ezek a tartós kesztyűk csupán 0,13 kilogrammot nyomnak.

A Honda Spidi Air kesztyűk súlya mindössze 0,09 kg, így a legkönnyebb - aszfalton és terepen egyaránt használható - kézvédők közé tartoznak. Miként Honda Spidi Hard kesztyűk esetében, az alapot itt is az intelligens, rugalmas és vízhatlan, szintetikus szarvasbőr adja, a különbség a letisztultabb, könnyedebb megjelenésből, illetve konstrukcióból fakad.

Közelkép a kesztyűről egy férfi kezén
Közelkép a kesztyűről (kézfej a kormányon)

Csizmák

Az Alpinestar-Honda Adventure csizmák nemcsak kényelmesek, hanem kiemelkedően biztonságosak is. Arra terveztük őket, hogy a terepes kalandok, a hosszú távú utazások és a hétköznapok során egyaránt megbízható társak legyenek.

Toucan csizma - Különleges, páratlanul kényelmes lábbelinket teljesen vízhatlan, mindazonáltal hatékonyan szellőző Drystar membrán teszi ideálissá a legmerészebb kalandokra is. A különleges, oldalirányba nyitható felsőrész és a hatalmas tépőzár biztos zárást és rögzítést tesz lehetővé, az orr felső részére illesztett védőelem pedig óvja a lábfejet a váltásoknál.

Webb csizma - A 100 százalékig vízzáró, ugyanakkor légáteresztő Drystar membránnak köszönhetően nemcsak stílusos, hanem kényelmes is. Hogy menetbiztonság terén is a maximumot hozza, az Alpinestar mérnökei speciális bokavédőrendszert fejlesztettek ki és az egyéb részeken is hatékony védőelemeket alkalmaztak.

CE-minősítésű, rendkívül strapabíró csizmáinkat úgy alkották meg az Alpinestar szakemberei, hogy bármilyen talajon, így murván, sárban és homokban is használhatók legyenek.

Közelkép egy Adventure csizmáról (oldalnézet)