Bezárás

Repsol Honda technológia

A versenyzői gének

A Repsol Honda RC213V könnyű, agilis és akár 358,9 km/órás sebességre is képes. Motorsporthoz fűződő szenvedélyünk minden modellünknél tetten érhető.

Görgetés

A narancssárga, piros és fehér színek versenypályán és közúton egyaránt ugyanazt jelzik: vigyázz, megszállott a fedélzeten!

Repsol fényezésű Honda motorkerékpár oldalnézetből.

Magával ragadó élmény közúton

Hihetetlen teljesítményének és ultraprecíz futóművének köszönhetően a Fireblade a köridők lefaragásának leghatékonyabb eszköze, nem mellesleg a vasárnapi gurulásokat is megfűszerezi.

Ez a legtökéletesebb nyíltkategóriás szupersportmotor, ami kapható a piacon. A kifejezetten tapasztalt, adrenalinhajhász pilótának készülő Fireblade nem csak megjelenésben hasonlít a versenymotorokra, hanem műszaki alapjaiban is. Közúton és versenypályán egyaránt a maximumot nyújtja...

Tudjon meg többet a Fireblade-ről!

Fireblade - a versenypályák királya

A pillekönnyű Fireblade CBR1000RR olyan gyors és úgy cikázik, mint a villám. Ismerje meg a műszaki megoldásokat, amelyek ezt lehetővé teszik!

A versenysport érintése

Növeld a teljesítményt és tedd sportosabbá a formatervet Honda kiegészítőkkel!

Sötétített szélvédő, sportkipufogó vagy szénszálas sárvédő? Az Eredeti Honda Kiegészítők széles választékának köszönhetően nem csak személyre szabható a modell, hanem megjelenése is sportosabbá tehető, így még inkább hasonlíthat a versenymotorokhoz.

Egységes megjelenés

Ha még stílusosabbá és praktikusabbá kívánja tenni motorját, feltétlenül tekintse át az Eredeti Honda Kiegészítők választékát! Úgy készítjük őket, hogy műszakilag és esztétikailag egyaránt tökéletesen passzoljanak Honda motorkerékpárjához. A túrázóktól, a streetgépeken és robogókon át, egészen a szupersportmotorokig mindenhez kínálunk felszereléseket.

Közelkép egy Honda motorkerékpár erőforrásáról.
Közelkép egy Honda motorkerékpár kormányáról.
Közelkép Honda motorkerékpár-kiegészítőkről.
Közelkép egy Honda motorkerékpár kipufogójáról.

Minden Hondában ott rejlenek a versenyzői gének

Bármelyik kategóriát is választod, a Honda motorkerékpárokban megtalálod a versenyzői géneket.

Két MotoGP-pilóta Honda motorkerékpárral.

Kisebb méretosztályú motorjaink ugyan nem indulhatnak a MotoGP-ben, de a világbajnok technikából ezek a modellek is részesülnek.

Ezt azt jelenti, hogy a motorsportban szerzett tapasztalatainkat minden típusnál kamatoztatjuk és a legmodernebb műszaki megoldásokat alkalmazzuk. Mindegy tehát, hogy elővárosi ingázáshoz, esti cirkálásokhoz vagy hétvégi kalandokhoz keres motorkerékpárt, egy Honda nyergében garantált az átütő élmény.

Honda motorkerékpár piros, fehér és kék színekben, oldalról.

Versenyre kész, közútra is alkalmas

The Honda RC213V-S szinte teljesen azonos versenygépünkkel, csak a közúti motorozáshoz szükséges kiegészítők különböztetik meg.

Az RC213V-S-t könnyű volt megépíteni. Vettük a világbajnok RC213V MotoGP-versenygépet, és csak annyit változtattunk rajta, hogy megfeleljen a közúti motorkerékpárokra vonatkozó szabályoknak.

Emellett elektronikus menetbiztonsági eszközök teljes sorát kapta, közöttük kipörgés- és egykerekezés-gátlóval, valamint verseny-ABS-szel. Az RC213V-S a tökéletes utcai versenymotor.