Bezárás

RCV: Spirit of Honda

A legkiválóbb MotoGP gép utcai használatra

Még emlékszünk az utakra, melyeket a legnehezebb volt bejárni. Azokra, amelyek igazán komoly kitartást és mélyre ható gondolkodást követeltek. Ezekből profitáltunk a legtöbbet, hiszen nem csak elértük célunkat, hanem rengeteget nyertünk is.

Görgetés

A MotoGP-trófea nem más, mint tiszteletadás a világbajnoknak és minden korábbi győztesnek.

Közelkép a MotoGP-trófeáról.

Ambíció minden helyzetben

Tehetséget lehet nevelni, szorgalmat és ambíciót viszont nem. A versenyszellem, ami sikeressé tette a Hondát, nem csak a mi pilótáinkban él. Ezt érezheted mindenütt a vezetői értekezlettől egészen a pitboxig.

A zuhanás

Minden erőfeszítésünk ellenére néha veszteni is szoktunk.

Volt itt már törött kulcscsont és láb is, ráadásul azt követően, hogy három napig teszteltünk a megfelelő tempó eléréséért... A fizikai fájdalmat nehéz elviselni, de valójában a belső civódás őrli fel az embert.

MotoGP-pilóta elesik motorjával.

A felemelkedés

Az igazi bajnokot arról ismerni meg, hogy a legnehezebb helyzetekben is képes összeszedni magát,

mert a kedvezőtlen fordulatokkal is muszáj megküzdeni. De mindig szembenézünk a gondokkal, és megtanultuk, hogy mire van szükség ahhoz, hogy magasabbra szárnyaljunk, mint korábban bármikor. A múltat magunk mögött hagyjuk és a jövőre koncentrálunk. Csak három dolog számít: a pilóta, a motor és a következő verseny.

Honda MotoGP-pilóta száll fel motorjára.

Minden összejön

Aztán egyszer csak elkezdenek jönni a sikerek - újra és újra.

A győzelmek mindig különleges érzést nyújtanak, s állandó fejlődésre inspirálnak.

Ezért döntjük sorra a rekordokat, s ezért nyerünk oly' sok versenyen a világ minden táján. Mert soha nem lehetünk elégedettek, mindig van előrébb...

Honda MotoGP-pilóta halad át a célvonalon

MotoGP által inspirálva

Háromnegyedes felvétel egy Honda motorkerékpárról és pilótájáról.

Versenygyőztes műszaki alapok mindenkinek.

Történelmünk során folyamatosan új technikák kidolgozására törekedtünk, így sikerült megőriznünk elsőbbségünket a versenypályán. Innovatív műszaki megoldásainkkal közúti motorjainkban is találkozhat. Mindegyik a te szellemiséget hívta életre, s azért alkottuk meg, hogy örömet szerezzünk vele.

Honda motorkerékpár és MotoGP-pilóta bukósisakban.