Bezárás

Repsol Honda Racing

A MotoGP visszatér. Forduljon rá Ön is a kanyarokra!

A MotoGP a motorversenyzés legfejlettebb formája a Földön. Tűzpróbák sorozata, ahol évről évre a teljesítmény egyre magasabb szintjeit kell elérnünk.

Görgetés

Technikai megoldásaink a versenypályán születnek és forrnak ki, s csak ezt követően kerülnek át közúti járműveinkbe.

Honda Repsol bukósisak.

Okkal versenyzünk

Vérünkben van a versenyzés. A Honda 1959 óta van jelen a MotoGP (korábban World GP) világában. Elsőségét vívott küzdelmünk inspirálja mérnökeinket, szerelőinket és versenyzőinket is.

Már minden géposztályban győzedelmeskedtünk, de a sikerek korántsem annyira fontosak, mint a bukások, hiszen ezekből tanulunk, s ezek teszik lehetővé, hogy még jobbá tegyük magunkat, s persze motorkerékpárjainkat. Minden alkalommal igyekszünk többet nyújtani, hogy újra nyerhessünk, és ezek a diadalok visznek előre úgy a versenypályán, mint a közutakon.

Kiéleződnek a különbségek

A versenyzés segített elboldogulni a múltban, s nélküle aligha tudnánk meghatározni céljainkat.

Érezd át a versenyzés élményét minden kanyarban!

Háromnegyedes felvétel egy pályán haladó Honda CBR1000RR Fireblade elejéről.

A motorsportban szerzett tapasztalat motiválja csapatunkat minden motorkerékpár megalkotásakor. Semmi nem visz közelebb a versenypályák hangulatához, mint egy szupersportmotor.

A végtelenül könnyen kezelhető, kedvező árú CBR300R-től a kompromisszumoktól mentes, pályaorientált CBR1000RR Fireblade SP-ig minden Honda szupersportmotor olyan teljesítményt nyújt, ami méltó motorsportban elért sikereinkhez.

MotoGP-pilóta motorozik sisakban és védőfelszerelésben.