Bezárás

Jazz - Teljesítmény

Elkötelezett természetvédő

Görgessen

Jazz-logó

Agilis városi mindenes

Eszményi szupermini elképesztően alacsony üzemanyag-fogyasztással. Élvezze a vezetést minden másodpercben, és spóroljon minden kilométeren!

A takarékosság hőse

A Jazz rendkívül takarékos, akár 4,6 liter benzinnel is beéri száz kilométeren. Ritkább tankolás, alacsonyabb költségek...

műszeregység

Az új Jazzt kiemelkedően hatékony, 1,3 literes i-VTEC motorunk hajtja, nem kevesebb, mint 102 ló erejével ruházva fel a modellt. Ez az - Earth Dreams Technology motorcsaládba tartozó - hajtómű már erőforrásaink és váltóink új generációját képviseli, átlagon felüli teljesítménnyel és minimális emisszióval megörvendeztetve a tulajdonosokat.

Sebességváltók választéka

Automatikus vagy kézi kapcsolású? A Jazz új, hatfokozatú manuális váltóval és folyamatosan változó áttételű automatikus erőátvitellel (CVT) egyaránt megrendelhető. Bármelyiket is választja, kifinomult működés, könnyű kezelhetőség és alacsony üzemanyag-fogyasztás jellemzi majd az autót.

Egy narancssárga Jazz bal oldala

Válasszon modellt!

Kézi kapcsolású legyen vagy automatikus? Csak Önön áll!

Mindegy, milyen stílusban vezet, biztosan megtalálja az Önhöz illő váltótípust. A kiemelkedő vezetési élmény garantált!

*Az üzemanyag-fogyasztásra vonatkozó adatok az EU által felügyelt laboratóriumi tesztekből származnak, összehasonlítási célból közöljük őket, és előfordulhat, hogy nem felelnek meg a valós közúti körülményeknek.

egy narancssárga Jazz elölről
Motor
Legnagyobb teljesítmény
Kombinált üzemanyag-fogyasztás*
Szén-dioxid-kibocsátás
  • 1.3
  • Manuális
  • Benzines
102 LE/6000 f./perc 5,0-5,1 l/100 km 116-120 g/km
  • 1.3
  • CVT
  • Benzines
102 LE/6000 f./perc 4,6-4,9 l/100km 106-114 g/km

Több kilométer a pénzéért

A Jazzhez alapáron jár az Alapjárat-leállító Rendszer (start&stop), így ha piros lámpánál rostokol, a motor automatikusan leáll.

A kiegészítő a kézi és automatikus váltóval felszerelt változatnál egyaránt szériafelszereltség, tehát igazán sokat spórolhat a fogyasztáson. Működése roppant egyszerű: ha várakozni kényszerül, az erőforrás önműködően lekapcsol, majd a kuplung benyomásakor, illetve gázadásnál azonnal újraindul. Apró dolog, de óriási hatása van - megóvjuk a környezetet!

Tökéletes nyugalom

Legyen magabiztos, és utazzon kockázatok nélkül - a Honda által fejlesztett menetbiztonsági eszközök megóvják a veszélyhelyzetekben!

Szétszedett, narancssárga Jazz, melyen bemutatható az összeszerelés folyamata

Automatikus távolsági fényszóró

Az automatikus távolsági fényszóró folyamatosan figyeli a fényviszonyokat, és automatikusan átkapcsol tompítottról távolsági üzemmódra, illetve vissza, ha a szükség úgy hozza.

Intelligens sebességhatároló

A Honda által fejlesztett intelligens sebességhatároló a Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer adatait figyeli, s lehetővé teszi, hogy a vezető a kormánykeréken elhelyezett gombokkal beállítsa a maximális sebességet.

Légzsákok

A Jazz utasterét szinte körülölelik a légzsákok. A biztonsági arzenálnak természetesen a függönylégzsák is része. A Supplemental Restraint System (SRS) néven ismert légzsákok hatékony védelmet nyújtanak az utazás során.

Menetstabilizáló Rendszer

A menetstabilizáló (VSA) szenzorai a Jazz kerekeinek tapadását felügyelik. A rendszer úgy szabályozza a fékerőt, hogy a jármű mindig stabil maradjon.

Jazz-logó az autón
Vissza a főoldalra
Honda

Betöltés...türelmét kérjük.