Bezárás

Jazz - Formaterv

Kis sportos

Kívül-belül újragondolva - a Jazz új, letisztult formavilággal, kategóriájában kiemelkedő helykínálattal és frissített műszaki alapokkal érkezik a kereskedésekbe.

Görgessen

Jazz-logó

Startra készen

Az új Jazz végtelenül praktikus és stílusos, sportos szupermini - bárhol, bármire befogható!

Nyerjen még több helyet!

Továbbgondoltuk az utasteret is, még praktikusabb és nagyobb helyet kínálva Önnek és utasainak.

Az új Jazz még nagyobb lett, mint elődje, és a zseniális Mágikus Ülésrendszernek köszönhetően határok nélkül variálható beltere. A kategóriaelső méretű csomagtér befogadóképessége a hátsó üléssor helyzetétől függően 354 és 1314 liter között változhat. Utasok, csomagok, házi kedvencek - a Jazz-zel bárkit, bármit magával vihet!

Egy csapásra alkalmazkodik

A Mágikus Ülésrendszer könnyen, gyorsan kezelhető, és számtalan módon variálható.

egy hölgy dönti le az üléseket
a Jazz beltere oldalnézetből

Még több hely a fejnek és a lábnak

Az új Jazz utasokkal teli, alaphelyzetbe állított ülésekkel is egyedülállóan nagy helyet kínál. Olyannyira, hogy nem csak kategóriatársainál, hanem számos nagyobb méretosztályba sorolható modellnél is sokkal tágasabb. El tudja képzelni?

Valljon színt!

Hét csodálatos árnyalat közül választhat.

Válasszon színt az új Jazzhez!

Milano Red

Jazz - 2015 - Milano Red

Kompakt és kényelmes

Kívülről kicsinek tűnik, de belül hatalmas. Akkora, hogy jó pár nagyobb méretosztályba sorolt modell is megirigyelheti...

Pattanjon az új Jazz volánja mögé, és érezze magát otthon! A gombok, illetve kapcsolók tökéletesen kézre esnek és ösztönösen kezelhetők, a műszeregységről pedig villámgyorsan leolvashatók az információk. Ráadásként mindenhol prémium minőségű anyagokat alkalmaztunk.

A legmagasabb technikai színvonal - ahogy a Hondától megszoktuk

Sebességrögzítő, kormánykerék vezérelhető audiorendszer és elektromosan állítható külső tükrök - csak hogy párat említsünk a Jazz szériafelszerelései közül. Ha többet szeretne, tekintse át a felszereltségi szinteket! Trend, Comfort és Elegance - biztosan megtalálja az igazit.

gombok az autóban
kormánykerék
műszerfal
a Jazz beltere, fókuszban az ülések

A vadonatúj Jazz - minden ízében megújult

Az új Jazz megújult, sportosabb arculattal tekint a világba. Minden egyes porcikáját a minőség és a teljesítmény hatja át.

Az idei évre új, feltűnő köntöst kapott a modell. Hangsúlyos hűtőrácsa, mélyen barázdált lökhárítói és erős, markáns vonalai modernné, egyszersmind feltűnővé varázsolják. Minden irányból lenyűgöző.

Céltudatos stílus

A Jazz megőrizte klasszikus sziluettjét, de erősebb, jellegzetesebb stílus hatja át karosszériáját, ami annak ellenére is kompaktnak láttatja a kocsitestet, hogy jelentősen nőtt a hátsó lábtér. Minden egyes sarkot és ívet úgy rajzoltunk, hogy a levegőáramlás hozzájáruljon a kedvezőbb üzemanyag-fogyasztáshoz és a könnyebb kezelhetőséghez.

Narancssárga Jazz
Narancssárga Jazz

Sportos kiállás

Az alacsonyabb profil nem csak a sportosabb megjelenést szolgálja, hanem a - stabilabb útfekvést biztosító - alacsonyabb súlypontot is. A Jazz sportos megjelenésű acél- vagy könnyűfém felniken gördülhet - válassza ki, melyiket szeretné!

Narancssárga Jazz
Vissza a főoldalra
Honda

Betöltés...türelmét kérjük.