Bezárás

HR-V formaterv

Kifinomult ívek, tökéletes vonalak

A HR-V tervezésekor nagyot álmodtunk. Ez a modell a legfrissebb formai és technikai megoldások összegzése, méghozzá letisztult, stílusos csomagolásba bújtatva.

Meglepően tágas

Görgessen

A HR-V logója.

Nincs túlbonyolítva - egyszerűen átgondolt.

A HR-V átgondolt, kompakt karosszériája elképesztően tágas belteret rejt.

Lenyűgöző stílus

A HR-V mindenkit lenyűgöz, bármerre is jár.

A HR-V tulajdonképpen nem más, mint egy kupék stílusában tündöklő szabadidő-autó, ami éppoly vonzó, akárcsak nagyobb testvére. Terepes jellegét hangsúlyos hűtőrács és feltűnő lökhárító fokozza, míg a sportos dizájnról többek között lendületes vonalvezetés és rejtett hátsó kilincs gondoskodik.

Forma a funkcionalitás szolgálatában

A HR-V nem csak remekül néz ki, hanem a gyakorlati elvárásoknak is messzemenőkig megfelel. Szemet gyönyörködtető vonalait úgy rajzoltuk, hogy minél kisebb legyen a közegellenállás, a levegőáramlás pedig elősegítse a könnyű kezelhetőséget és a kedvező fogyasztást.

Close up of Honda logo on bonnet
bird's eye view of white HR-V
open door white HRV on a black background with people facing it either side in a line
close up of wing mirror and headlight

Válasszon magának megjelenést!

Tűnjön ki a tömegből, méghozzá saját ízlése szerint!

Válasszon egy színt az új HR-V-hez!

White Orchid Pearl

Tökéletes kontroll

Élvezze az Önre szabott vezetői környezetet!

Mikor az útra kell figyelni, jó, ha minden kézre esik. A HR-V belterét úgy alakítottuk ki, hogy mindent ösztönösen megtaláljon. Ezt a célt szolgálja az érintőképernyős Honda CONNECT szórakoztatóelektronikai és információs rendszer, valamint a multifunkciós kormánykerék is.

Elsőrangú minőség

A HR-V beltere kiváló anyagokból épül fel, s olyan apró részletek teszik hangulatosabbá, mint a krómozott ajtókilincs vagy - felszereltségtől függően - a bőrborítású kormánykerék és váltó. Textilkárpitozású vagy félbőr ülésgarnitúrát választhat.

Vissza a főoldalra
Honda

Betöltés...türelmét kérjük.