Bezárás

CR-V formaterv

Okosabb, letisztultabb, tágasabb

Jól kifundált és jól felszerelt. Minden ott található, ahol Ön szeretné.

Görgessen

A feltűnő új CR-V

A Honda CR-V hátulról.

Előrelépés stílus, technológia és kényelem terén. A CR-V még jobbá vált, kívül és belül egyaránt.

Kapcsolódjon ki a volán mögött

A CR-V tágas beltere csendes, megnyugtató környezettel várja az utasokat.

Közelkép a Honda HR-V üléseiről.

Ez a megnyugtató környezet a vezetőt és az utast egyaránt kényezteti az utazások során. Erre játszanak rá a megemelt ülések és az elsőrangú anyagok, valamint a hatalmas lábtér.

Minden, amit tudnia kell

Az Intelligens Multiinformációs Kijelző (i-MID) segítségével mindig naprakész lehet, bármerre is visz útja. A rendszer rendkívül könnyen kezelhető, gombjai pedig a kormánykeréken kaptak helyet. Ez és az új, érintőképernyős Honda Connect szórakoztatóelektronikai és információs rendszer lehetőség teremt, hogy mindig, minden helyzetben irányítása alatt tudhassa a járművet.

Közelkép a CR-V műszeregységéről.

Nyomja meg az ECON gombot, és a sebességmérő háttérvilágítása zöldbe fordul, ha takarékosan autózik.

Háromnegyedes felvétel a Honda CR-V belteréről.

Hatalmas terek

Még több mindennek jut hely.

A hátsó üléssor egyetlen mozdulattal padlószintbe süllyeszthető, így egy szempillantás alatt alakíthat ki tágas, síkpadlós rakteret. Szintén a kényelmet szolgálja a - legmagasabb felszereltségi szinten elérhető - elektromos mozgatású csomagtérajtó, amelyet akkor is könnyen nyithat-zárhat, ha mindkét kezében csomagok vannak. Az intelligens helykihasználás eredményeként a poggyásztér hatalmas, akár három nagyméretű bőrönd is könnyedén befér.

Közelkép a Honda CR-V belteréről.

Kiemelkedő megjelenés

A Honda mérnökei a legapróbb részletekig átgondolták a CR-V megújult karosszériáját.

Átterveztük a hűtőrácsot, módosítottuk és integráltuk a fényszórókat, valamint új, divatos könnyűfém felnikkel szereltük fel a modellt. A lendületes vonalak letisztult, dinamikus formatervvé állnak össze, ami alacsony légellenállásának köszönhetően a kedvező üzemanyag-fogyasztást is elősegíti.

A Honda CR-V elölről.
Háromnegyedes felvétel a Honda CR-V elejéről a LED-es fényszórók képével kiegészítve.

A masszív hátsó haspáncél és a krómozott díszlécgarnitúra még inkább kiemeli a CR-V utcai stílusát. Ráadásként a külső tükrök íves vonalvezetése is hozzájárul a lehengerlő összhatáshoz, amellett természetesen, hogy a holteret is jelentősen csökkentik.

Háromnegyedes kép a Honda CR-V hátuljáról. Városi környezet.

Figyelje meg a részleteket

Tegye még stílusosabbá CR-V-jét – ahogyan csak szeretné. Ragyogó és merész, vagy sötét és kifinomult, normál vagy metálfényezés – válassza azt a színt, amely igazán kifejezi egyéniségét.

Válassza ki új CR-V-je színét

Crystal Black Pearl

A Honda CR-V oldalról.

Helyezzék magukat kényelembe

Utasai nem akarják majd, hogy valaha is véget érjen az utazás.

A pazar hátsó ülések – a hátradönthető háttámlák és az íves ajtókeretek révén – még tágasabbá teszik a teret. Az első osztályú kárpitozás és az automatikus légkondicionáló az első és hátsó üléseken is szabályozza a hőmérsékletet, így mindenki még otthonosabban érezheti magát.

Ahogyan Ön szeretné

Az első utas és a vezető kényelmét elektronikusan állítható deréktámasz fokozza, sőt a pilóta - motoros mozgatású, memóriás - ülésének helyzete két pozícióban is elmenthető.

Utastér: belső, ülések és műszerfal távlati nézete.

Csomagkérdés lezárva

Elég egy gombnyomás, és a CR-V segít a pakolásban.

Közelkép a Honda CR-V hátsó kamerájáról.

A hátsó kamerának köszönhetően akadálytalanul láthatja az autó mögötti területet.

Gombnyomással nyitható csomagtérajtó

A CR-V innovatív, elektromos mozgatású csomagtérajtaja jelentősen megkönnyíti az életet. Elég a távirányítón vagy az utastérben elhelyezett gombot megnyomnia, és máris hozzáférhet a CR-V - kategóriájában kiemelkedő méretű - csomagteréhez. Még egy gombnyomás, és az ajtó finoman, biztonságosan becsukódik – tökéletes megoldás, ha mindkét kezünk foglalt. (Csak a legmagasabb felszereltségi szinten elérhető.)

Tökéletes parkolás

Úgy gondolja, hogy egy ilyen méretű autóval nehéz parkolni? Gondolja át újra! A hátsó kamera segítségével azt is láthatja, mi történik az autó mögött, így a szűk helyekre is könnyedén be tud állni. Az egyszerű manőverezéshez az utasoldali külső tükör is hozzájárul, ugyanis ha tolatófokozatba kapcsol, automatikusan megdől kissé, hogy jól láthassa a padkát.

A modellfrissítés hozadékaként fénydiódás, térhatású, kombinált lámpatestek teszik még lendületesebbé a CR-V hátulját.

A Honda CR-V hátulról.
Közelkép a Honda CR-V csomagtérajtajáról.

Egyetlen gombnyomás, és máris hozzáférhet a CR-V kiemelkedő méretű csomagteréhez.

Vissza a főoldalra
Honda

Betöltés...türelmét kérjük.