Civic Tourer teljesítmény

Kifinomult járáskultúra

Benzines legyen, vagy dízel? Tulajdonképpen mindegy. Bármelyiket is választja, minden egyes kilométert élvezni fog, hiszen egyedülálló megbízhatóság jellemzi modelljeinket.

Görgetés

Ismerje meg új útitársát!

A Honda Civic Tourer elölről.

Sportos felmenőivel, innovatív megoldásaival és elképesztő üzemanyag-hatékonyságával az új Civic Tourer kifinomult működést és magával ragadó vezetési élményt nyújt.

A vezetés élménye

Bárhova is megy, sportos, precíz kezelhetőségre számíthat.

Amint útnak indul, máris élvezheti a Civic Tourer nyújtotta kiemelkedő vezetési élményt. Meg fog lepődni, hogy kombi létére milyen könnyen irányítható, finoman kezelhető és stabil a Civic Tourer. Persze mindez nem meglepő. Elvégre egy Civicről van szó…

Európára tervezve

A Civic Tourer kompakt, áramvonalas és persze kifinomult, pont azt nyújtja, amire az európai autósok vágynak. A kontinens legkeményebb útjain, a legváltozatosabb időjárási és útviszonyok közepette teszteltük a modellt.

Az autót érezze, ne az úthibákat

Akár hosszú, vidéki útra indul, akár macskaköves utcákon kanyarog, az Adaptív Hátsó Felfüggesztés gondoskodik róla, hogy élvezze az utazást.

A váltókar közelről.

A gomb közel esik a váltókarhoz, így gyorsan és egyszerűen aktiválható a rendszer.

A Civic Tourer különleges futóműve kiváló menetkomfortot biztosít útviszonyoktól függetlenül. Az opcióként rendelhető Adaptív Hátsó Felfüggesztés lehetővé teszi, hogy beállítsa a csillapítás feszességét, így az útburkolat minőségéhez igazíthatja a futómű működését.

Hogyan működik

A rendszer három üzemmódban használható: Comfort (kényelmes), Normal (normális) és Dynamic (dinamikus). Az üzemmód kiválasztásával vezetési stílusához, az autó sebességéhez és az útburkolat minőségéhez igazítja az Adaptív Hátsó Felfüggesztés működését, ezáltal a kezelhetőséget és a csillapítást.

Közelkép az adaptív hátsó felfüggesztésről.

Az Adaptív Hátsó Felfüggesztés lehetővé teszi, hogy a futómű csillapítása az aktuális időjárási és útviszonyokhoz igazodjon.

Háromnegyedes oldalnézet a Honda Civic Tourer jobb hátuljáról. Helyszíni felvétel.

Teljesítményre hangolva

Fejlett és hatékony – az Earth Dreams motorcsalád valódi értékekre lehet büszke.

A Civic Tourer legkorszerűbb erőforrásunkkal, a kompakt 1.6 i-DTEC dízelmotorral is megvásárolható. Ez az Earth Dreams Technológián alapuló motor a legkönnyebb és leghalkabb erőforrás a kategóriában, különleges hangolása hatékonyság és teljesítmény tökéletes egyensúlyát biztosítja.

Az üzemanyag-hatékonyságban óriási szerepe van az Eco Assist rendszernek, amely a műszerfal színének változtatásával jelzi a pilótának, hogy mennyire takarékosan vezet. Emellett egy váltások esedékességére figyelmeztető piktogramot is elhelyeztünk a műszerfalon, amely jelzi a vezetőnek, hogy mikor érdemes feljebb kapcsolnia, ha a takarékosan kíván autózni.

Háromnegyedes oldalnézet a Honda Civic Tourer jobb elejéről. Helyszíni felvétel.

Mi a fontos Önnek?

Válasszon erőforrást a Civic Tourerhez, aztán rendelje meg modellt!

Erőforrásainkat intelligens, változó szelepvezérlés teszi erőteljessé és takarékossá. A benzines motorokhoz automatikus váltó is rendelhető.

A Honda Civic Tourer elölről, motorillusztrációval kiegészítve.
Motor
Kombinált üzemanyag-fogyasztás
Szén-dioxid-kibocsátás
Legnagyobb teljesítmény
  • 1.8
  • Manuális
  • Benzines
6,2–6,4 l/100 km 146–149 g/km 142 LE/6500 f./perc
  • 1.8
  • Automatikus
  • Benzines
6,6 l/100 km 155 g/km 142 LE/6500 f./perc
  • 1.6
  • Manuális
  • Dízel
3,8-3,9 l/100 km 99-103 g/km 120 LE/4000 f./perc

Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer

Minél többet tud, annál nagyobb biztonságban van.

Közelkép a Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszerről.

Ez a rendszer két jelzést képes megjeleníteni egy időben.

Hányszor esett meg, hogy a fontos útjelző táblák elmosódott foltként száguldottak el Ön mellett? A Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer automatikusan beazonosítja a közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti őket az Intelligens Multiinformációs Kijelzőn (i-MID), így mindig pontosan tudhatja, hogy milyen jelzés mellett haladt el.

Technológia, amire számíthat

A Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer lehetővé teszi, hogy arra összpontosítson, ami igazán fontos: az útra. A rendszer egyszerre két táblát képes megjeleníteni az i-MID rendszeren. Olyan, mintha még egy szempár figyelné a táblákat.

Közeli felvétel az i-MID képernyőjéről.

Hála az Intelligens Multiinformációs Kijelzőnek (i-MID) a rendszer rendkívül könnyen kezelhető.

Háromnegyedes nézet a Honda Civic Tourer jobb hátuljáról, kiegészítve a Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer illusztrációjával.

A Közúti Jelzőtábla Felismerő Rendszer automatikusan beazonosítja közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti őket az i-MID kijelzőn.

Holttérfigyelő Rendszer

Figyelmeztető rendszer a biztonságos előzéshez.

Elölnézetből az ötajtós Honda Civic a holttérfigyelő rendszer használata közben.

A holttérfigyelő rendszer radarok segítségével vizsgálja a jármű környezetét, illetve a vezető által nem belátható részeket.

Nem csak ijesztő, hanem rendkívül veszélyes is a holttérben megbúvó jármű. Kifejlesztettünk egy radartechnikán alapuló eszközt, amely Holttérfigyelő Rendszerként mutatkozott be a piacon. Ez a kiegészítő folyamatosan figyeli az autó környezetét, s felhívja a vezető figyelmét a holttérben megbúvó járművekre.

A külső tükörbe integrált irányjelző közelről.

A külső tükrökbe integrált irányjelzők tovább fokozzák a biztonságot.

Ezen a képen két Honda Civic szemlélteti, hogy miként működik a holttérfigyelő rendszer.

A holttérfigyelő rendszer figyelmezteti Önt, ha egy másik jármű halad az autó környezetének nem belátható részein.

Aktív Városi Fékrendszer

Nem minden baleset történik nagy sebességnél.

Az ütközések és koccanások akár parkolókban vagy kocsibeállókban is megeshetnek. Az Aktív Városi Fékrendszer lézerradarokkal figyeli a jármű előtti területet, és automatikusan működésbe hozza a fékeket, ha veszélyhelyzetet érzékel.

Háromnegyedes nézet a Honda Civic Tourer hátuljáról. Városi környezet.

A biztonságérzet az alapfelszereltség része

A Honda számára egyértelmű, hogy a hatékony menetbiztonság azt jelenti: fel vagyunk készülve minden körülményre. Menetbiztonsági kiegészítők széles választéka garantálja, hogy elkerülje a baleseteket.

Háromnegyedes nézet a Honda Civic Tourer karosszériaszerkezetének jobb elejéről.

Automatikus Távolsági Fényszóró

Folyamatosan figyeli az időjárási, illetve fényviszonyokat, és automatikusan bekapcsolja a távolsági fényszórót, ha szükséges.

Fejlett kompatibilitású karosszériaszerkezet

A vázszerkezet elnyeli az ütközési energiát, illetve elvezeti azt az utascella irányából. Emellett a másik jármű sérüléseit is minimálisra csökkenti.

Elektronikus Fékerőelosztó

A meglévő blokkolásgátló fékrendszert vezérlési logikával egészíti ki, amely az első/hátsó súlyelosztásnak megfelelően szabályozza az első/hátsó féknyomást.

Guminyomás-ellenőrző Rendszer

A Guminyomás-ellenőrző Rendszer folyamatosan figyeli az abroncsok állapotát, s figyelmezteti a sofőrt, ha defektet észlel.

Légzsákok

A Civic utasterét szinte körül ölelik a légzsákok, a bent ülőket többek között dupla front- és függönylégzsák védi. Ezek ütközés esetén minden irányból kiváló védelmet nyújtanak.

Automatikus Vészvillogó

A Civic Tourer vészfékezésnél automatikusan aktiválja a vészvillogót, ezáltal jelentősen csökkenti a ráfutásos balesetek kockázatát. Ilyenkor a szokásosnál gyorsabban villognak az izzók.

Hegymeneti Asszisztens

A Hegymeneti Asszisztens fenntartja a féknyomást, amíg a vezető áthelyezi lábát a fékről a gázpedálra, így meredek emelkedőn is hátragurulás nélkül indulhat el.

Menetstabilizáló Rendszer

Ez az innovatív menetbiztonsági eszköz biztos úttartást garantál gyorsításkor, erős fékezésnél, kanyarban és hirtelen manővereknél.

Sávelhagyásra Figyelmeztető Rendszer

Figyeli az útburkolati jeleket, és ha úgy érzékeli, hogy a vezető irányjelzés nélkül elhagyja a sávot, vizuális és hangjelzésekkel figyelmezteti.