Bezárás

Civic Tourer - Áttekintés

Bárhonnan nézi, észbontóan néz ki

Energiától duzzadó, sokoldalú ötajtós tengernyi hellyel. A Civic Tourer még magasabb szintre lépett, és sportosabbá vált, mint valaha.

Görgessen

A Honda Civic Tourer logója.

A Civic története folytatódik

Az izgalmas Civic Tourer véghezvitte a lehetetlent - sikeresen egyesítette az elegáns, sportos megjelenést a biztonsággal, valamint a tágas belsőtérrel. Ki mondta, hogy mindez nem lehetséges?

A Civic Tourer oldalnézetből.

Válassza saját útját

5

felszereltségi szintek

amelyek közül választhat

Töltődjön fel

2

motorok

amelyek közül választhat

Útmutatásra van szüksége?

Élvezze a kilátást

A Civic Tourer telipakoltuk a a legbriliánsabb műszaki megoldásokkal - kívül és belül egyaránt lenyűgöző.

Méret és befogadóképesség

Bármit is tervez, bele fog férni a napjába.

A Civic Tourer belsőterének hátsó része az első utasülésről nézve. Döntött ülésekkel és nyitott hátsó ajtóval – így látszik igazán, milyen hatalmas a Civic Tourer csomagtartója.

A Civic Tourer kulcsszava a rugalmasság. A kategóriájában legnagyobbnak számító, 624 literes csomagtérrel, a 125 liter térfogatú padló alatti tárolóhellyel és az ülések lehajtásakor 1668 literes maximális méretig bővíthető hasznos térrel bármit betervezhet, és persze bármikor módosíthatja is a terveit!

Bőséges helykínálat

Utasai imádni fogják, hogy bőséges hely jut a fejnek és a lábnak. A csomagjaik is kényelmesen el fognak férni – az alacsony hátsó küszöbnek köszönhetően a csomagtérajtó nyílása tágas és széles, így könnyedén megy a poggyászok bepakolása.
A háta hálás lesz nekünk.

A Honda Civic Tourer belső tere felülnézetből. Középpontban a fekete kárpitozás, valamint az első ülések és a vezetői környezet.
Egy kék színű Honda Civic Tourer oldalnézetből. Fókuszban a Civic Tourer hátulja. A nyitott ajtó betekintést enged a csomagtartóba.

Az alacsony rakodóperemnek köszönhetően könnyű a bepakolás.

Fokozza az izgalmakat!

Igazítsa saját elvárasaihoz!

Az Eredeti Honda Kiegészítőkkel még magasabb színvonalra emelheti a Civic Tourert. Felszereltségi csomagok széles palettájáról válogathat. A navigációs rendszertől a menetbiztonsági eszközökig minden kiegészítőt kifejezetten a Civic Tourerhez terveztünk, így tökéletesen illenek autójához, ugyanakkor biztonságosak és tartósak.

Háromnegyedes nézet a felszereltségi csomaggal kiegészített Civic Tourer elejéről.

Válasszon a felszereltségi csomagok közül, s tegye még stílusosabbá a Civic Tourert! A kiegészítők az autó állapotmegőrzéséhez is hozzájárulhatnak.

Kiegészítők a Honda Civic Tourerhez. Alumíniumfelnik.

Alumíniumfelnikkel még ütősebb a Civic Tourer megjelenése.