Bezárás

A Civic Tourer formaterve

Utazzon első osztályon!

Egyedülállóan könnyű kezelhetőség és prémium minőség. A Civic Tourer vezetői környezete egy szempillantás alatt áttekinthető, a kezelőszervek pedig tökéletesen kézre esnek.

Görgessen

Luxus a hosszú utazásokra és a rövid kiruccanásokra.

A Civic Tourer hátulja háromnegyedes nézetben, nyitott ajtókkal és csomagtérrel.

A sportos és tágas, kiváló minőségű utastér azok számára készült, akik stílusosan, egyszersmind kényelemben szeretnének autózni. Bőséges hely várja a vezetőt, az utasokat, és persze a poggyászokat.

Markáns vonalak

Mindegy, hogy közeledik vagy távolodik, a Civic Tourer minden irányból feltűnést kelt.

Háromnegyedes oldalnézet a Honda Civic Tourer jobb elejéről. Közelről.

Ne bánkódjon, ha első ránézésre sportkocsinak nézte! A modellt úgy terveztük, hogy a Civic lendületes vonalai egy hatalmas kombit takarjanak. Az eredmény egy áramvonalas, egyedi vonalvezetésű családi autó, amelyben a stílus és a praktikum talált egymásra.

Lebegő tető

Az ablakokkal körülölelt utastérben egy kicsit közelebb érezhetjük magunkat a környezethez. Ez főként a „lebegő tetőnek” köszönhető, hiszen lehetővé teszi, hogy az üvegfelületek között csak minimális legyen a távolság, és szinte semmi ne zavarja a körpanorámát. A csomagtér mellett futó oldalablakok nemcsak átláthatóvá teszik a karosszériát, hanem a lendületes vonalvezetéshez, ezáltal az alacsonyabb légellenálláshoz is hozzájárulnak.

Háromnegyedes oldalnézet a Honda Civic Tourer jobb hátuljáról.
Honda Civic Tourer. Elölnézet.

Hátsó kialakítás

A légterelő, valamint a fénydiódás hátsó lámpa vonzóvá teszi a farrészt, és a láthatóság fokozásával a menetbiztonságban is jelentős szerepe van.

A Honda Civic Tourer hátulról.

A hátsó traktust fénydiódás hátsó lámpatestek és féklámpák teszik még jellegzetesebbé.

Még az autó hátsó lámpájának és hátsó részének kidolgozásakor is a teljesítményt tartottuk szem előtt. Ezért alakítottuk ki „szárnyként” ezt a részt, lefelé végigfutó kis „vezérsíkokkal”, amelyek tovább javítják a légellenállást és az aerodinamikát. A Civic Tourernél mindez jobb irányíthatóságot, kevesebb légörvényt és könnyebb kezelhetőséget eredményezett.

A fénydiódás hátsólámpa közelről.

Figyelje meg a részleteket

Tűnjön ki a tömegből a Civic Tourerrel, méghozzá pontosan úgy, ahogyan szeretne.

Ragyogó és merész? Esetleg sötét és kifinomult? Válassza ki azt a színt, amely igazán kifejezi egyéniségét! Hagyományos és metálfényezések széles palettájáról böngészhet.

Crystal Black Pearl

Honda Civic Tourer Crystal Black Pearl színben. Oldalról.

Lenyűgöző helykínálat

A sokoldalúság csodáját fogja látni. Maximális helykihasználás, pakolórekeszek tucatja és számtalan ötletes megoldás, hogy még kényelmesebbé tegyük az Ön életét.

A csomagtartó az utastér irányából. Nyitott csomagtérajtóval.

A Civic Tourerben nemcsak a vezető élvezi az utazást, hanem az utasok is. A sportos formavilág ellenére az utastér és a csomagtartó helykínálata rendkívül bőséges. Ez a kettősség a kategória élére repíti a Civic Tourert.

Bőséges mozgástér

Az alacsonyabb rakodóperemtől,
a térelválasztó hálón át, egészen az egy mozdulattal oldható csomagtérrolóig minden praktikus, innovatív megoldás az Ön kényelmét szolgálja, s igazodik életstílusához.
A Civic Tourer kategóriájának legjobbja, hiszen 624 literes csomagtartóra, illetve 125 literes padlórekeszre lehet büszke, döntött hátsó üléstámlákkal pedig 1668 literre bővíthető befogadóképessége.

A Honda Civic Tourer háromnegyedes kompozícióban. Nyitott oldalajtókkal és csomagtérrel.

A szélesre tárható hátsó ajtónak és az alacsony rakodóperemnek köszönhetően rendkívül könnyű bepakolni a csomagtartóba.

Takarásban, biztonságban

Nem csak tárolás, biztonságos tárolás.

Számos kézreálló extra segít abban, hogy még többet hozzon ki a Civic Tourer belső tereiből. Vegyük például a kalaptartót! Egy mozdulattal kioldható, hogy gyorsan és könnyen hozzáférjen a poggyászaihoz. És ha tényleg sok a csomag, maga a csomagtérroló is egy pillanat alatt elrakható minden gond és kényelmetlenség nélkül.

Biztonság és védelem

A Civic Tourer ezen felül az értékek számára fenntartott további 125 liternyi, kifejezetten praktikus, padló alatti tárolóhellyel járul hozzá az Ön nyugalmához. Miként láthatja, a belsőteret úgy alakítottuk ki, hogy variálhatóság, praktikum és menetbiztonsági terén egyaránt megfeleljen az Ön elvárásainak.

Osztott kép: a Honda Civic Tourer hátulja nyitott csomagtérajtóval. A kép bal oldalán az üres poggyásztér látható kihúzott csomagtérrolóval. A kép jobb oldalán a bőröndökkel megpakolt csomagtér látszik felgöngyölt rolóval.

Hála az egyetlen mozdulattal kioldható csomagtérrolónak, gyorsan és egyszerűen hozzáférhet a poggyászokhoz.

Jobb oldalon: a Civic Tourer hátulja nyitott csomagtartóval. A kép bal oldalán az üres poggyásztér látható felgöngyölt csomagtérrolóval.

Könnyű tárolás

A csomagtérroló könnyedén eltávolítható, ha éppen nincs rá szükség.

Érezze magát otthon

Bárhonnan bárhová – a Civic Tourer gondoskodik róla, hogy az utazás mindig kényelmes és biztonságos legyen.

A Civic Tourer tervezésekor a kényelem és a bőséges helykínálat volt az egyik legfontosabb szempont. Miként az ülések bőrkárpitozása is bizonyítja, a tágas belsőteret a legmagasabb színvonalú anyagokból állítottuk össze. A volán bőrborítása, illetve a különleges öltéstechnika nem csak a minőségérzetet fokozza, hanem kiváló kormányfogást biztosít a vezető számára.

Közeli kép a Tourer belső teréről, fókuszban a fekete bőrkárpitozással.