Az ötajtós Civic háromnegyedes nézetben.

Ötajtós Civic

Tökéletes egyensúly

4 699 000 Ft-tól

Minden, amire vágyik; és minden, amire szüksége van.

Ismerje meg az autót, amely megtestesíti a Honda fejlesztéseinek lényegét: az alacsonyabb kibocsátás mellett is kiemelkedő, élvezetet nyújtó teljesítményt. A lenyűgöző kényelmet, tágasságot és üzemanyag-takarékosságot a színtiszta vezetési élménnyel ötvöző Civicben mindez megvan.

 • Gazdaságosság

  3,6 l/100 km

  (Kombinált érték)¹

 • Tesztelés

  20 000 km

  Európai utakon

 • Biztonság

  5*

  Euro NCAP (2012)

 • Csomagtér

  1200 liter

  Teljesen kibővítve

Van a tesztelés és ugyanakkor van a Honda tesztelés

Számukra a megbízhatóság mindennél fontosabb, ezért nem csak a kötelező vizsgálatokat hajtjuk végre járműveinken, hanem a végsőkig, sőt azon túl teszteljük őket. Hogy miért? Mert azt szeretnénk, hogy mindig, minden körülmények között számíthasson Hondájára. Tekintse meg legújabb kisfilmünket, és győződjön meg róla személyesen!

Ismerje meg a tesztfolyamatot és végrehajtását

A teljesítmény új szintje

Ismerje meg a motor újításait

Átlagon felüli üzemanyag-takarékosság, felvillanyozó teljesítmény és alacsony károsanyag-kibocsátás.

A Civic mindegyik motorváltozata kiemelkedő erőt és teljesítményt kínál. Az új i-DTEC 1.6 dízelmotor – az Earth Dreams Technology motorcsalád első tagja – azonban rendkívüli e tekintetben. Ismerje meg jobban, és érezni fogja az energikus dízel erejét, ráadásul mindezt olyan üzemanyag-takarékosság mellett, amelyet csak egy sokkal gyengébb motortól várna!

Élvezze az utat

Annyi mindenért szerethető...

Nem ismerünk kompromisszumot a tervezésben, így egyedülálló élmény vezetni a Civicet. Mindent úgy alakítottunk ki, hogy fokozza a vezetési élményt. A külső elemektől, a vezetői környezeten és a felfüggesztésen át, egészen az ülésekig, a Civic minden részletében van egy kis extra egyéniség, kifinomultság.

Az ötajtós Civic féklámpája
Szélcsatornában az ötajtós Civic
Az ötajtós Civic oldalról
Az ötajtós Civic fordulatszámmérője

A valóra váló álom

Szemet gyönyörködtető formavilág és jövőbe mutató technika.

Az ötajtós Civic oldalról, közúton

Az Earth Dreams filozófia roppant egyszerű: törekvés a különleges a vezetési élményre és a bolygó megóvására. E gondolat mentén alkottuk meg erőforrásaink és váltóink új generációját, amely nem csak kiemelkedő teljesítménnyel ajándékozza meg a vezetőt, hanem a károsanyag-kibocsátás csökkentéséhez is hozzájárul.

Közelkép az Earth Dreams Motorcsaládhoz tartozó erőforrásról

Ne habozzon a vásárlással

Fűszerezze meg járművét pár extra kiegészítővel!

Fokozza a Civic megjelenését az Eredeti Honda Kiegészítők segítségével! A könnyűfém felniktől és a karosszéria stílusát módosító elemektől kezdve, a tetőcsomagtartókon át, a parkolóérzékelőkig személyre szabhatja autóját saját stílusának megfelelően.

A könnyűfém öröme

Cobalt, Radium, Krypton és Hydrogen – opcionális alumíniumfelnijeink egyedülálló stílusérzékről tanúskodnak.

Alumíniumfelnik.
Az ötajtós Civic hátulról

Rendelje meg a – hátsó ablak alatt elhelyezkedő – matt ezüst csomagtérajtó-díszítést, s tegye még stílusosabbá, illetve kifinomultabbá autóját!

Stílus minden részletben

A Civic megnyerő külsejét opcionális alumíniumfelnik tehetik még karakteresebbé.

Bélyegkép az ötajtós Civicről
A Civic gyorsasága az első pillanattól lenyűgözött. Az autó a WTCC-ben való bemutatkozása óta rengeteget fejlődött, a 2014-es technika (modell, változat) pedig reményeim szerint minden eddiginél sikeresebb lesz! Michelisz Norbert
Michelisz

¹Az üzemanyag-hatékonysági adatok az EU által felügyelt laboratóriumi tesztekből származnak, összehasonlítási célból közöljük őket, és előfordulhat, hogy nem felelnek meg a valós vezetési tapasztalatoknak.