Élvezd a kihívást!

Fedezd fel, merre visz az út!

   

Honda Civic 1.0 VTEC TURBO

 
  • akár 330 000* Ft ÁRELŐNNYEL,
és 
  • TÉLIKERÉK GARNITÚRÁVAL (téligumi + felni),
vagy
  • akár KAMATMENTESEN.

További részletekről érdeklődjön Márkakereskedéseinkben!

A jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% és maximum 50% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 60 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedes jegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 0,3%-tól! A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges.
A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez, amelyek közvetítőként a finanszírozó képviseletében járnak el.
 

*A feltüntetett árelőny az ötajtós Civic 1.0 Elegance Navi manuális modell esetén érvényes, eltérő felszereltség esetén a kedvezmény összege változik. A kedvezmény mértéke a regisztrációs adót nem tartalmazó, metálfény felárral bővített listaárból kerül meghatározásra.

Ajánlatunk 2017.09.01-től 2018.03.30-ig, illetve az akciós készlet erejéig érvényes. Kedvezményes finanszírozás esetén az árelőny és a télikerék garnitúra nem választható.

Honda Civic 1.0 VTEC TURBO kombinált üzemanyag-fogyasztás: 4,7-5,1 l/100 km, CO2-kibocsátás 106-117 g/km.