A mi filozófiánk. Az Ön Hondája.

Élvezettel építve, hogy élvezetet vigyen életébe – ez a Honda.

Az álmok valóra válnak

A Hondánál a gyárból kigördült összes autót a tökéletesség és a megbízhatóság jellemzi, és az autókat a vezetők igényeinek megfelelően tervezzük. A mérnöki teljesítményért élünk, és a problémamegoldás mozgat minket. Ezért gondolunk még a legapróbb részletekre is. Szeretnénk, hogy Hondáját ugyanolyan élmény legyen hazavezetnie, mint amekkora élmény volt számunkra a megépítése.

Az a mérnök, akinek a keze közül olyan termék kerül ki, amely jobbá teszi a világot, a tisztesség és becsületesség embere.

Alapítónk, Soichiro Honda

Emberi technológia

Vezesse a kíváncsiság utunkat, és tanuljunk útközben – ez technológiánk mozgatórugója.

Okos humanoid robotunk, Asimo a folyamatos fejlődésünket szimbolizálja, de filozófiánk minden lépésünket áthatja. Az első, 1963-ban készült Honda autótól a négyütemű hajómotorokon és elektromos fűnyírókon át az intelligens motorkerékpárokig.

Az egyik területen szerzett tapasztalat új ötleteket ad más területeken, és ez olyan újításokhoz vezet minket, mint a varázsülések, a fejlett vezetést segítő rendszer (ADAS) és iVTEC motorjaink. De ez még mindig csak a kezdet. Még nem tudjuk, mi következik, de alig várjuk, hogy kiderüljön.

A nagyobb kép

A környezetre gyakorolt hatásunk legalább olyan fontos nekünk, mint legújabb technológiáink.

Ezért dolgozunk folyamatosan olyan ötleteken, amelyek célja, hogy a világ jobb hely legyen.

Ezen ötletek egyike az alapjárat-leállítási funkció. Ez a megoldás üzemanyagot spórol, mivel dugóban való ácsorgás esetén és a lámpánál állva leállítja a motort. Egy másik kezdeményezésünk az úttörő jellegű Earth Dreams technológia – nagyobb teljesítményű motorok, csökkenő károsanyag-kibocsátással.

Olyan technológiát fejlesztünk, ami óvja bolygónkat, és egyben az itt töltött időnket is élvezetessé teszi.

Ez a Honda élvezete.

Tovább is van, mondjam még?

A környezettudatosság minden döntésünket áthatja. Még gyárainkat is ezek alapján tervezzük. A Honda marysville-i gyára minden lehetséges esetben esővizet használ, így évente 150 000 tonna csapvizet spórol meg.

Vigyázunk Önre útközben

Megbízható autókat építünk. De nem mi lennénk a Honda, ha nem gondolnánk mindenre. A garanciától a 24 órás országúti segélyszolgálatig – gondosan megtervezett vevőszolgálati csomagunkkal biztosítjuk autóját.